Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


starshine4

STARSHINE4

Alex verekedik és igazi bajkeverő. Titkos ereje, hogy meg tud fosztani egy embert az életétől. De közben Garnokot ki akarják szabadítani. Neki kell megakadályoznia. Csak egy Pandóriai út segíthet.

1.szint: Rossz magaviselet:

Alex feladatot kap, hogy lekösse az energiáját. Viszont a kisöccsét meg akarják verni, úgyhogy kilóg az óráról. Találkozik Katjával és megbeszélik, hogy versenyezni fognak.

2.szint: Verseny a madárijesztő-hegyre:

Alex késve ér az istállókhoz. És gyanús ez az egész neki, de nem hagyja, hogy ezek a vészjósló gondolatok eltereljék a figyelmét.

3.szint: A léleklovasok küldetése:

Katja megnyerte a versenyt, de Alex biztos benne, hogy csalt. Az anyja felhívja, hogy a kistestvére elveszett. A szent-ligetbe megy, hogy megtudja mit kell tennie.

4.szint: Garnok legendája:

Lindát megtámadták Mr.Sands emberei. A könyveit ellopták és most Alex-nek kell megszereznie őket. A titokzatos erejével könyebb dolga lesz. Furcsa hívás érkezik.

 

5.szint: A Garnok-művelet:

Garnokot ki akarják szabadítani börtönéből és ezt csak Alex akadályozhatja meg. Viszont előbb ki kell derítenie mi folyik ott, mert hirtelen akcióval ezt nem tudja megoldani.

6.szint: Ördögszáj:

Megtudta az ősi kódexből, hogy hogyan kell szembenéznie Katjával. Ha legyőzi, megkapja kistestvérét, vagy mégsem?

7.szint: Alex öccse kiszabadult, de még veszélyben van a világ. Nem maradt sok idejük, de össze kell törniük a pecsétjüket Pandóriában.

Titkos szint:

Teljesítetted a 7.szintet?

 

 

 

 

 Itt kaphatsz ehhez hasonló cuccokat: www.pennygirl.hu