Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


starshine3

STARSHINE3

Anne álma, hogy sikeres színésznő, vagy modell legyen. Számára ez egy remek lehetőség, karrierje elindításához. Azonban a helyes Derekről, a fotósról kiderül, amit senki sem sejtett róla. Gyanús fénykép készül Anne-ról, és egy ellenségre is lelt, Jessica néven. De ő gonosz, és egyáltalán nem az a célja, hogy győzzön a modellversenyen. 

 

1.szint: Glamour No.5

Anne-ról fényképet készít egy Derek nevű jó képű fotós. Megbeszélik, hogy az istállóknál folytatják a fotózást.

2.szint: Díjlovaglás az istállóknál:

Anne bemutatja lovas-tudását Dereknek és a többieknek. Jessica, a furcsa sötét lány is hozzáér Concordehoz és hirtelen összeomlik.

3.szint: A Szent liget:

Concorde esete nagyon súlyos, Lisa sem tudja meggyógyítani különleges erejével. Anne a Szent-ligetben keresi a megoldást. Ám a gyalogút hosszú és veszélyes.

4.szint: Pandória:

Anne Pandóriába megy, hogy meg tudja menteni szeretett lova lelkét, ám sietnie és óvatosnak kell lennie.

5.szint: A különös fényképezőgép:

Anne megmenti lovát, de Derek bevallja, nem igazán az akinek mutatkozott. Viszont különös fotója van Anne-ról, de elvesztette az elemeit, mikor a Dar-Core emberei megtámadták. Anne megpróbálja megkeresni, de az őröknek is ez a cél.

 

6.szint: A Dar-Core telep:

A gonosz alakok, akiknél a fényképek vannak, a Dar Core telepen tartózkodnak. Meg kell szerezned őket, de nem sejted hová vezet az ártalmatlan út.

7.szint: A bajnokság napja:

Anne jól elintézte Mr.Sands-et. Ám de nem örökre. Vissza fog térni, de most egyenlőre visszavonult. És most végre összes energiáját, gondolatát a lovaglásnak szentelheti.