Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


starshine2

 

STARSHINE2

Linda a város példa-tanulója és tanárai sok feladattal bízzák meg. Azonkívül gyakorolnia kell a lovasversenyre, látomásai vannak és beszél a lovával. Életre kelt a 2.léleklovas. Elmegy a Szent-ligetbe és Fripp beavatja a legmélyebb titkokba. Megmenti a gátat, igazi hős lesz ezzel. De még fel sem fogja mi történik körülette.

 

 

 

 

1.szint: Egy nehéz nap az iskolában:

 Lindának ki kell nyomtatnia az iskola-újságot, és tudja, hogy Mrs.Graham több feladatot akar neki adni. Aztán ott van a lovasverseny is. Gyakorolnia kell, ha meg akarja nyerni. És mikor már hulla fáradt, talál egy képet. Hirtelen vészjósló gondolatokat ébreszt benne.

2.szint: Figyelmeztetés az istállónál:

Kész csoda, hogy kiengedték, siet is Meteor-lovához. Mivel nem hagyja nyugodni a gyanús eset, rákérdez Mr.Hermannál. Herman nem engedi, hogy a régi kísérteties házhoz menjen. Elkezd gyakorolni és látomása lesz. De tulajdonképpen mit is látott?

3.szint: Pine Hill kúria:

Linda megbeszéli barátnőjével, hogy együtt menjenek el a kúriához. Viszont Lisa előbb ér a házhoz és be is megy, sőt mi több! Csapdába esik. Lindának segítenie kell rajta! Bemegy a hátborzongató házba.

4.szint: Verseny az istállóig:

Lindáék kihallgatták Mr.Sands-et és a szolgáit. Valami rosszban sántikálnak, de annyit biztosra vett, hogy az istállóhoz igyekeznek. Előbb kell odaérniük, bár nem tudják miért.

5.szint: Az ősi romok titka:

Linda ellátogat a helyre, ahol Lisa a verseny előtt járt. Találkozik egy furcsa lénnyel, de egyenlőre nem tudja álmodik-e, vagy nem. Próbálja megérteni Frippet, és rejtélyes dolgok tudója lesz.

 

6.szint: A gát:

Linda a gáthoz megy. Egy bombát időzítettek, és ha nem siet, fel fog robbanni.

7.szint: A verseny napja:

Eljött a verseny. A nézők nem is sejtik, hogy Linda az életüket mentette meg a múlt nap. Viszont már megértette Lisát és érzi, valami összefűzi vele, Anne-val, és Alex-al.