Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


starshine1

 

STARSHINE1

Réges-régen, egy gonosz lény, Garnok támadt meg egy nem messzi bolygót. Az őrök legyőzték, és egy űrhajóval elrepítették birodalmukról. Viszont az űrhajó egy másik bolygóba ütközött. A FÖLDbe. Gonosz szellemlényeket teremt maga mellé, akik emberi alakot öltve próbálják kiszabadítani. Viszont életben van 4 léleklovas, 4 lóval. Az első most megérkezett a városba. Elkezdődött! Sötét események következnek.

 

 

 

1.szint: Első nap az iskolában:

Most megismerkedhetsz az új iskolával, tanárokkal, tanulókkal, és nem mellesleg későbbi ellenségeddel, Sabine-val.

2.szint: Jorviki istállók:

Megismerkedhetsz a lovaglás alapjaival, és néhány új szereplővel is. Rejtélyes dolog történik.

  

3.szint: könyvtár:

Linda elveszett könyveit kell megkeresned a sötétben, anélkül, hogy a portás észrevegyen. Ha visszaviszed neki, érdekes dolgot tudsz meg.

 

 

 

4.szint: Hol van Starshine?:

Hol van Starshine? És mit keres Sabine az istállóknál? És hogyan jutnak ki  az istállóból?

 

5.szint: Ipari létesítmény: Sok veszély leselkedik a Dar-Core vállalat telepén, de mindez nem számít ha Starshine-ról van szó. De mihez kezd ha elkapják? És ha meg is sikerül menteni Starshine-t, hova megy utána?

  

6.szint: erdő:

Egy csuklyás lovas kerget, de ki lehet az? Végül is mindegy, először is menekülj, mert Starshine után jönnek, ez biztos. És végül csodás, valamint rejtélyes helyre jutsz.

7.szint: Verseny:

A múlt nap tökéletes vágtáját, vajon vissza tudják idézni a lovasversenyen? Starshine megmenekült, nincs veszteni való, de Lisa már érti mi történt az elmúlt napokban és alig várja, hogy a porba tiporja Sabine-t.